Digital Marketing Med Kristina Sindberg

Marketing Med Kristina Sindberg

Vil du have marketing af en dybt dedikeret ekstern person ? Det får du med mig som din sparringspartner. Jeg er den, der sørger for, at det hele kører på dine sociale medier, og får lagt strategien, så du ikke blot har følgere, men følgere som engagerer sig i dig og din virksomhed.

 

Freelance Marketing - Kristina Sindberg - KS Online Marketing - Web - Influencer

Freelance Marketing Med Kristina Sindberg

Vil du have dit firma, dine varer og / eller ydelser til at rykke sig ? Eller er det alt, der skal have et ærligt blik med empati og analytisk sans ? Det er, hvad jeg er specialist i. Jeg sikrer, at du får engagement og konverteringer via eksempelvis Facebook. Jeg gør en forskel, fordi jeg både er eksamineret i digital markedsføring, og har flere års erfaring, samt er jeg ekspert i at sætte mig i din kundes sted og med de “briller” på fra en garvet salgskonsulent og kundeservicededikeret person iblandet strategiske og analytiske kompetencer, sikrer jeg mine kunder en helt unik tilgang på de sociale medier, i blogindlæg, nyhedsbreve og på hjemmesider.

Sådan Starter Vi Op Med Din Marketing

Indledningsvis tager vi en snak om din marketing for dit firma. Hvad har du af ønsker og tanker om dette. Er du på bar bund, så er jeg via min kommunikation ekstrem skarp på at få spurgt ind til lige præcis de steder, du kan sætte ind. Her fra laver vi så en skræddersyet løsning til dit firma og den marketing, som skal til. Det kan spænde fra sociale medier, til en blog over til e-mail markedsføring og masser af andre muligheder. Din branche sætter ikke begrænsninger. Jeg er dog altid fuldstændig ærlig i forhold til, om det du tilbyder, er noget, hvor du vil få maksimalt udbytte af et samarbejde med mig.

Priser & Aftaler – Kristina Sindberg, Marketing

Jeg laver års og halvårsaftaler. Dette afspejles i prisen. Herudover kan jeg også tilbyde dig et “klippekort”. Dette kan være relevant, hvis du har en sæsonbetonet forretning eller anden form for on / off behov for marketing til dit firma. Som udgangspunkt skræddersyer jeg mine tilbud. Dette synes jeg, giver bedst mening i forhold til din opgaves omfang.

Se nogle af de forskellige pakker, som jeg tilbyder her >>>

Vil du have en snak med mig om dit firmas fremtid med digital markedsføring ? Så skriv til mig på kontakt@ks-onlinemarketing.dk

De bedste hilsner fra

// Kristina Sindberg

KS – Online Marketing

PS: Jeg er blandt andet uddannet i digital marketing hos Bigum & Co

 

2019-12-27T18:28:23+00:00
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Læs mere Ok

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Du accepterer, hvis du klikker OK.