En Persona Giver Virksomheder Stor Succes

En Persona Gør Virksomheder Succesfulde

Persona, hvem eller hvad er det ? Det er en fiktiv person og vejen hen til din målgruppe. Med en Persona defineret laver du opslag på din virksomheds sociale medier med relevant indhold. Du skyder dermed ikke med spredehagl og kommer ud til alle mulige andre, som alligevel ikke køber hos dig. Når du har fået opbygget en Persona ved du præcis, hvem du skriver til og hvilke emotionelle triggere, som du skal benytte dig af for at opnå flere visninger. Dermed opnår du mere salg af dine varer eller ydelser.

Med En Persona Spares Tid & Penge

Når du har fået lavet din virksomheds Persona, skal du i gang med at teste dit indhold. Det være sig både teksten, billeder og video. Test, test og test og lad være med at falde af pinden, hvis du i starten oplever et fald i likes og kommentarer. Hold intenst øje med hvad der virker og ikke gør over de første 3 måneder (det skal du i øvrigt fremadrettet også gøre, men når du har den skarpe løsning kan du skrue lidt ned). Check dit indblik mindst en gang om ugen og hold det efterhånden op mod hinanden og bliv dermed skarpere på hvilke emotionelle triggere, som der reageres stærkest på. OBS på ikke at droppe de andre typer af triggere.

Hvad Er En Emotionel Trigger ?

Det er, hvad du finder ud af om din Persona. Det kan være, hvad de drømmer om / ønsker at opnå. Hvad de helst vil undgå eller frygter. Myter de tror på og flere andre ting kan nævnes. Herudover alder, køn, bopæl, civilstand, børn, hunde, fritidsinteresser mm. Med denne viden om din virksomheds persona kan du nu begynde at skrive indhold, som er relevant og som rammer din målgruppe skarpt både i organiske opslag og annonceringer.

Hos KS – Online Marketing benyttes altid Persona for optimale resultater. Det har givet en lang række virksomheder stor succes med deres organiske opslag, annonceringer og derfra flotte side  placeringer på Google. Så det kan varmt anbefales at bruge en skarp rettesnor, så din virksomhed kommer ud til en nøje defineret målgruppe.

Vil du høre nærmere om muligheder for samarbejde eller kurser, så kontakt meget gerne og kom i gang med indhold på Jeres sociale medier, som virker.

Kontakt og hør hvad KS – Online Marketing kan gøre for din virksomhed

De bedste hilsner

Kristina Sindberg

Ejer & SoMe Specialist

Kristina Sindberg - KS Online Marketing - Annoncering på sociale medierKS Online Marketing - Kristina Sindberg - Freelance Marketing - Fyn - Online marketing - Sociale medier

 

2022-03-11T16:41:14+00:00
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Læs mere Ok

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Du accepterer, hvis du klikker OK.