Ekspert Mentor – Online Marketing

Ekspert Mentor – Online Marketing2021-02-15T15:27:04+00:00

Ekspert Mentor – Online Marketing

Ekspert mentor hjælp til al din online marketing. Få hjælp til den lange række af opgaver, som skal fungere, laves og optimeres. Ligefra rettelser på din hjemmeside, hjælp til webshop og sociale medier til strategisk rådgivning og optimering af købsrejser, samt greb og teknikker til at optimere på konverteringer til salg af dine varer / ydelser. Herudover hjælper jeg også med opsætning og analysering af resultater for at optimere på dine målsætninger for dit firma. På den måde vil du konstant sikre at optimeringsprocessen er i gang, og du får tingene gjort med min ekspert hjælp ved din side.

Du får derfor hjælp til præcis det, som du har behov for indenfor alle de mange forskellige opgaver, der er indenfor online marketing, og som konstant skal optimeres og tilpasses for at opnå de bedste og mest relevante resultater for dit firma.

Se anmeldelse fra Skulpturstøberiet i Svendborg af KS Online Marketing Ekspert Mentor HER >>>

Hvordan Foregår Ekspert Mentor Hjælp

Vi mødes hver måned i 4 timer hos dig. Dvs. 12 gange om året med 4 timers ekspert mentor hjælp. Du får optimeret fra gang til gang, samt nye idéer og tiltag implementeret, og især får du tingene gjort.

Du har typisk en mindre eller mellemstor virksomhed, som ligger på Fyn.

Pris pr. måned for 4 timer kr. 2.000,- ex moms.

OBS. Der vil nogle gange være behov for en time mere eller mindre. Dette tilpasser vi undervejs, sådan at du får mest muligt ud af min hjælp.

Kontakt for nærmere:

kontakt@ks-onlinemarketing.dk

Tlf. 40 62 52 30 / på hverdage mellem 9 – 17

Se flere cases, hvor jeg har hjulpet som Ekspert Mentor bla. via Styrket Erhverv I Gadeplan HER >>>

Kristina Sindberg

KS – Online Marketing

KS Online Marketing - Freelance marketing - Odense - Fyn - digital marketing specialist - Kristina Sindberg - ekspert mentor

Kontakt KS – Online Marketing >>>

Vil du også have tusindvis af konverteringer ?
Lær hvordan og få flere betalende kunder ind via sociale medier og din hjemmeside samt en velkomstbonus til dig på 1.485 kroner til marketing på de sociale medier.
Privatlivspolitik
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Ok