OM KS Online Marketing

OM KS Online Marketing2021-09-29T13:30:02+00:00

Om KS – Online Marketing – Den korte version:

Mit navn er Kristina Sindberg. Jeg skaber synlighed via online markedsføring for typisk mindre og mellemstore virksomheder. Jeg har en salg og marketing baggrund både fra den fysiske verden og fra online verdenen. Her på KS – Online Marketing tilbyder jeg blandt andet at sikre dit firmas tilstedeværelse og synlighed på de sociale medier, så du hele tiden er på bolden på “SoMe”, imens du passer dit firma, så sikrer jeg, at der er kontinuerligt liv på de sociale medier for dit firma.

>>> Se priser og fordele på freelance marketing med Kristina Sindberg <<<

Jeg tilbyder:

MARKEDSFØRING PÅ DE SOCIALE MEDIER

WEBSHOPS & HJEMMESIDER

WEBDESIGN

HJÆLP TIL DIN HJEMMESIDE / WEBSHOP

SEO / SEM

TEKSTFORFATTERARBEJDE

E-MAIL MARKETING, NYHEDSBREVE OG AUTOMATIONS

OG MANGE ANDRE WEB OG MARKETINGOPGAVER

Om KS – Online Marketing – Den længere version:

Her får du historien om KS Online Marketing og baggrunden for min dedikerede måde at arbejde for firmaer og iværksættere på. Først af alt rigtig hjertelig velkommen til. Jeg er en voksen kvinde med en salg og marketing baggrund, samt har jeg i de seneste år arbejdet med online markedsføring. De fleste af os bevæger os på de sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn, som er de 3 medier jeg primært arbejder med.

Jeg blev nysgerrig efter hvad det egentlig er for noget at markedsføre sin virksomhed på SoMe.

Det tog en masse med sig, en blog, en masse omtale i aviser og dameblade, da jeg gik i en anden retning med at blogge, nemlig med udgangspunkt i min nysgerrighed for mekanismerne indenfor hvad man egentlig kan med disse medier og en hjemmeside.

Det trickede mig og den seriøse gamle købmand jeg er…

Jeg er vild med at skabe synlighed med en både positiv og anerkendende tilgang og samtidig på en respektfuld måde til målgrupper for mine kunder. Jeg er stærk til at skabe opmærksomhed, idet jeg altid har fokus på relevans i opsætningen af både billeder og tekst, og ved hvad der skal til for at konvertere forskellige målgrupper til at udføre en ønsket handling. Derfor får du value for money ved at vælge KS Online Marketing til at gøre din virksomhed  aktiv på de sociale medier.

OM KS Online Marketing

Om KS Online Marketing Fortsat

Jeg fandt hurtigt ud af, at det er langt billigere at annoncere på de sociale medier. Der er nogle værktøjer til målinger både fra Google og Facebook som er virkelig skarpe til at give pejlinger af både opslag på en firma profil sider på Facebook og her er det blandt andet alt lige fra køn, alder og interesser, som man kan styre sin annoncering efter.

Google Analytics

Via Googles analyseværktøj implementeret på dit firmas hjemmeside vil du blandt andet kunne se statistikker over hvilke sider der læses, hvor længe dine besøgende er hos dig, hvor mange der besøger din hjemmeside og hvordan de landede lige præcis hos dig. Dette er blot et lille udpluk af alt det, som er rart at vide, når der skal skrives opslag på dit firmas Facebookside, eventuelt annonceres, laves konkurrencer, nyhedsbreve eller laves tiltag med begivenheder du afholder med dit firma.

OM KS Online

Marketing & Kommunikation

Jeg vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med at bruge markedsføring og kommunikation, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen og udvikling af din virksomhed, alt imens der skabes trafik på din hjemmeside via de sociale medier. Det er helt vildt hvad der kan komme ud af dette. Jeg fik på de første 2 måneder 2.000 læsere inde på min første hjemmeside. Dengang vidste jeg ikke, at det var godt. Jeg glædede mig blot over, at der var så mange, som havde lyst til at læse det jeg skrev.

OG jeg er god til at skrive…

Derfor tilbyder jeg også andre former for hjælp til din virksomhed. Eksempelvis opsætning af nyhedsbrev og fortællinger i disse, samt udsendelse kontinuerligt. Herudover er jeg også lidt nørdet med at lave hjemmesider i b.la WordPress, som er virkelig nem at arbejde med, men det kan føles tungt, når den skal sættes op, og der er en virksomhed og kunder der skal passes på samme tid. Det kan du også få mig til at lave for dig.

Kontakt mig allerede i dag på min mail
 kontakt@ks-onlinemarketing.dk

og bliv aktiv med din online markedsføring.

Her får du et hurtigt overblik over hvad jeg tilbyder og priser

De bedste hilsner fra

Kristina Sindberg

KS – Online Marketing

Vil du have gratis tips, inspiration og events med KS – Online Marketing ? Jeg sender 1 nyhedsbrev ud om måneden og du tilmelder dig herunder.

Du kan også følge mig på de sociale medier og stay tuned derinde.

Tilmeld nyhedsbrev herunder >>>

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Læs mere Ok

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Du accepterer, hvis du klikker OK.