Kommunikation & Design Med KS Online Marketing

Kommunikation & Design

Kommunikation og design der fænger og er tilpasset din virksomhed og de produkter og eller ydelser du tilbyder kan jeg sikre dig løsningen på, så kan du passe “butikken” imens.

Kommunikation og design - Cookies - og Persondatapolitik - ks online marketing

Kommunikation og Design Der Er Tilpasset Din Målgruppe

Jeg vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med at bruge markedsføring og kommunikation, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen og udvikling af din virksomhed, alt imens der skabes trafik på din hjemmeside via de sociale medier. Det er helt vildt hvad der kan komme ud af dette. Jeg fik på de første 2 måneder 2.000 læsere inde på min første hjemmeside. Dengang vidste jeg ikke, at det var godt. Jeg glædede mig blot over, at der var så mange, som havde lyst til at læse det jeg skrev.

 

OG jeg er god til at skrive…

Derfor tilbyder jeg også andre former for hjælp til din virksomhed. Eksempelvis opsætning af nyhedsbreve og fortællinger i disse, samt udsendelse kontinuerligt. Herudover er jeg også lidt nørdet med at lave hjemmesider i WordPress, som er virkelig nem at arbejde med, men det kan føles tungt, når den skal sættes op, og der er en virksomhed og kunder der skal passes på samme tid. Det kan du også få mig til at lave for dig. Jeg er dybt dedikeret, sætter mig grundigt ind i dit firma og mulighederne, så jeg både i min kommunikation og i billeder og design kan vise præcis det, som skaber en fængende kommunikation både i ord og billeder.

Kontakt mig allerede i dag på tlf. 40 62 52 30 eller send mig en mail kontakt@ks-onlinemarketing.dk

og bliv aktiv og målrettet med din online markedsføring, kommunikation og design.

Jeg fandt dette indlæg ovre hos Geelmuyden Kiese – Det rammer så præcist, hvad jeg vægter som den gode kommunikation:

“God kommunikation handler også om at vide, hvem man gerne vil ramme, ikke bare kvantitativt men i høj grad også kvalitativt”

Du kan læse det hele HER

De bedste hilsner fra

Kristina Sindberg

Online Marketing Manager | KS – Online Marketing

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

2018-06-07T17:48:18+00:00
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Læs mere Ok

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Du accepterer, hvis du klikker OK.