Har Du Lavet Din Cookies – og Persondatapolitik ? Ellers Kan Jeg Hjælpe

Cookies – og Persondatapolitik – Den Klarer Jeg!

Cookies – og Persondatapolitik Åhhh… ja det bimler og bamler i mailboksen med disse, som skal bekræftes. Inden udsendelse af mails omkring dette ligger der et stykke arbejde, som skal gøres. Har du styr på dette ? Eller skal jeg hjælpe ?

Cookies og Persondatapolitik - ks online marketing

 Cookies og Persondatapolitik – Tips og gode links

Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens IT-udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).

Her får du links:

Til bekendtgørelsen

Link til vejledning

Hjælp til GDPR

Da din virksomhed er forpligtet til at implementere den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) i henhold til dansk lov og EU lov, haster det med at påbegynde arbejdet med GDPR. Der er deadline d. 25.05.2018 og det er et stort arbejde, så jo før du starter processen des bedre er det.

KS – Online Marketing tilbyder et GDPR Kick-start-forløb som hjælper mindre virksomheder med at komme godt i gang med GDPR arbejdet. Nedenfor finder du  5 konkrete start-trin til GDPR Kick-start forløbet, som du med fordel kan bruge som inspiration til at komme i gang med GDPR arbejdet, uanset om din virksomhed betragtes som dataansvarlig eller databehandler.

Her de 5 trin:

1) Udarbejd / få godkendt et budget til GDPR handlingsplanen
2) Udpeg en GDPR ansvarlig
3 ) Lav data flows (identificer datakilder og dataholdere)
4 ) Lav analyser og handlingsplaner
5) Brug ekstern hjælp

Datatilsynet har lavet en vejledning om dataansvarlige og databehandlere – se den HER  Du finder hele oversigten med Datatilsynets skabeloner og vejledninger HER

Skal jeg løfte opgaven, så du kan passe “butikken” imens ? Kontakt mig på kontakt@ks-onlinemarketing.dk

eller via nedenstående kontaktformular >>>


    De bedste hilsner fra

    Kristina Sindberg

    KS – Online Marketing

    Psst… Vil du give de sociale medier et boost ? Så se nærmere her >>>

    Online Marketing – Sociale Medier Til Din Virksomhed

    Tilmeld Nyhedsbrev og få gratis tips, inspiration og nyheder fra KS – Online Marketing.

    2018-06-14T13:05:58+00:00
    Vil du også have tusindvis af konverteringer ?
    Lær hvordan og få flere betalende kunder ind via sociale medier og din hjemmeside samt en velkomstbonus til dig på 1.485 kroner til marketing på de sociale medier.
    Privatlivspolitik
    Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Ok