Klinik Ved Lene Foged – Anmeldelse Af KS Online Marketing

Klinik ved Lene Foged - Faaborg - Anmeldelse - KS Online Marketing - Kristina Sindberg

Jeg er selvstændig og har meget lidt forstand på det digitale inden for markedsføring og sociale medier.

Jeg har, i min lille forretning, desværre ikke råd til at købe løsninger på dette, så jeg har været nød til selv at lære det. Jeg er nemlig blevet meget bevidst om at det er nødvendigt, at det hele fungerer optimalt, for at kunne vækste i min forretning.

Jeg fandt heldigvis Kristina. Hun er super dygtig og kompetent. Og hun har formået at lære mig, hvordan jeg selv kan optimere og arbejde med mine digitale løsninger.

Hun har givet mig redskaber til både at gøre det hele selv, men også redskaber til at finde tiden til det og få det struktureret så det bare kører.

Ud over at være den super kompetente mentor er hun også enorm tålmodig og dygtig til at lære fra sig. Jeg har nydt vores samarbejde og er altid boostet med energi når hun kører fra klinikken. Dette er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger hende. Jeg har allerede set frugten af vores arbejde i min forretning.

Tak Kristina.

Mvh Lene Foged

Fysioterapeut, kostvejleder,
Sundhed og livsstils coach.

Mentor I mad og psyk.

Klinik ved Lene Foged - Faaborg - Anmeldelse - KS Online Marketing - Kristina Sindberg - Free lance marketing - Fyn

Besøg Klinik ved Lene Foged Her

 

2020-10-22T15:41:58+00:00
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Læs mere Ok

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Du accepterer, hvis du klikker OK.