Forskellen På Kaotisk Travlhed & Ro På Battet

Forskellen Findes I Grease

Ofte møder jeg virksomheder, som har så travlt, at det tangerer kaotisk. Det er det svar, jeg hører fra ejerne og personalet i mange firmaer:

“Men… Vi klager ikke, selvom det kunne være skønt med tid til at vise hvad vi kan”.

Jeg kan ikke lade være at sige ro på “battet”. Lidt som i mine single dage, hvor jeg følte mig som jaget  vildt af både gifte og ugifte mænd. Der brugte jeg også den her med “ro på battet”. Hvis man har så travlt med at score at “battet” går i totale svingninger, så kommer der som oftest ikke det optimale resultat ud i den anden ende. Der var ihvertfald ikke nogle, der scorede mig.

FÅ RO PÅ “BATTET” NU

 

Forskellen Der Giver Sund (& Not Greasy) Forretning

Det samme gælder for et firma, har man så travlt med at jagte opgaver og på samme tid har ordrebogen fyldt op for den næste periode (altså sit på det tørre som de der gifte mænd – eller bare mere eller mindre er desperat single) kommer der ikke gode sunde aftaler ud i den anden ende.

Det jeg vil sige med dette er, at med den rette tilgang opnår et firma resultater. Det var der også en mand, der gjorde med mig. Han kunne det der, som skal til for at skabe en stærk relation og vække noget i mig. Jeg følte mig som Olivia Newton John alias Sandi i Grease. Efter kurtisering frem og tilbage med masser af indsatser både fra John Travolta som Danny og hende selv lykkedes det til sidst at finde deres dans sammen. Du kan se dansen herunder >>> og her kan du se hvordan du får ro på “battet” og holder din markedsføring i gang med mig som din “dansepartner” i vejen til succes med at nå dine mål uden kaotisk travlhed.

FÅ RO PÅ “BATTET” NU

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Cookies – og persondatapolitik.
I Accept

Forskellen som blev til en sammensmeltning…

Det skete i den efter min mening fantastiske film Grease, der var både fart på, masser af musik, højt tempo og så forventninger der mødtes til perfektion til sidst. Happy ending Wuhuuu….

Forskellen der giver forretning med online markedsføring - ks online marketingDe bedste hilsner fra

Kristina Sindberg | KS-Online Marketing

PS: Lige når får du happy ending på kaos for 1.495 kr. om måneden.

PPS: Se mere her og tag kontakt (inden ham den anden render med “pigen”) >>>

 

 

2019-02-09T15:01:23+00:00
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Læs mere Ok

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Du accepterer, hvis du klikker OK.