Digital Marketing Til Dit Firma Med Kristina Sindberg

Digital Marketing Med Kristina Sindberg

Mit navn er Kristina Sindberg, og det er mig, som laver opgaverne her hos KS-Online Marketing. Her får du listet op, hvad jeg kan tilbyde dig indenfor digital marketing. Jeg har flere års erfaring og netop taget en uddannelse indenfor dette, for at sikre at være helt med fremme på alt det nye indenfor denne Verden, som rykker sig så hurtigt. Kurset har jeg taget hos Bigum & Co og bestået med karakteren 12.

Digital marketing - KS Online marketing - Kristina Sindberg - Odense - Love2Live livsstilsblog

  • Facebook & Sociale Medier
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • E-Mailmarketing
  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Brugervenlighed
  • Konverteringsoptimering
  • Strategisk Markedsføring
  • Content Marketing

 

Kristina Sindberg – Freelance Digital Marketing

 

Jeg tilbyder forskellige muligheder for samarbejde med både mindre og større virksomheder. Fælles for mine kunder er, at de ønsker at få professionel dedikeret digital markedsføring og benytte en ekstern kollega til at løse denne opgave. Det fortæller de mig, virker rigtig godt, således de ikke selv skal tage sig af dette, og på denne måde optimerer på egen tid, og sparer udgifter og personalemæssige relaterede opgaver at have mig med “om bord” i virksomheden som freelance marketing medarbejder.

Typiske Samarbejdsformer Med Kristina Sindberg

 

Typisk laver jeg helårsaftaler eller halvårsaftaler med et givent antal timer om ugen. Jeg skræddersyer løsningerne i tæt samarbejde med dig i forhold til dit / Jeres behov for hjælp. På den måde opnås den største effekt af vort samarbejde. Det kan være hele “paletten” eller et udvalg fra denne, men også sagtens en engangsydelse, som jeg beskriver lidt mere under punkterne:

Ny Professionel Hjemmeside >>>

Brochurer, manualer, brugsanvisning, InDesign >>>

Herunder kan du se et lille udpluk af cases jeg har været indover.

Cases HER >>>

Vil du høre om dine muligheder for samarbejde med Kristina Sindberg ? Skriv her på mail: kontakt@ks-onlinemarketing.dk

Oplys dine kontaktoplysninger og beskriv kort din opgave til mig, så kontakter jeg dig indenfor 24 timer.

De bedste hilsner fra

Kristina Sindberg / KS-Online Marketing

PS: Vil du have et gavekort på 500 kroner til opstart af din digitale markedsføring hos KS-Online Marketing ?

Det snupper du lige HEROVRE >>>

 

 

2019-01-25T22:40:24+00:00
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Læs mere Ok

Vi bruger 1. og 3. parts cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Du accepterer, hvis du klikker OK.